Toont alle 9 resultaten

Zwarte enveloppen
Op zoek naar zwarte enveloppen waarmee je boodschap er al uitspringt, vóórdat de ontvanger de envelop opent? Luxe enveloppen zijn vaak zwart, of in een andere afwijkende kleur. Zo trekken ze gelijk de aandacht en kondigen een belangrijke of bijzondere boodschap aan. Past een andere kleur envelop wellicht beter bij jouw boodschap? Ook dan hebben wij voor jou de meest geschikte envelop. Bekijk eens onze gekleurde enveloppen.

Elke zwarte envelop van EnveloppenGigant is een passend omhulsel van belangrijke inhoud. Wat je nu al zeker weet is dat die inhoud straks extra opvalt. Dat wordt nog eens versterkt door de hoge kwaliteit. Onze zwarte enveloppen worden gemaakt van hoogwaardig en stevig papier en dat valt op.

Wil je het jezelf extra makkelijk maken? Je kan enveloppen dan ook direct van de juiste bedrukking voorzien. Dit kan eenvoudig via EnveloppenGigant. Vraag voor bedrukte enveloppen direct een offerte op maat aan.

Uitverkocht

Luxe zwarte enveloppen in elke afmeting

Het mooiste is dat jij bij ons in haast elke afmeting zwarte enveloppen vindt. Bijvoorbeeld de populaire zwarte A5 envelop, maar ook enveloppen in de maten B6 of C6, bijvoorbeeld. Daarnaast vind je hier ook diverse luxe enveloppen in verschillende vierkante formaten, passend bij een uitnodiging of feestelijke boodschap. De maten corresponderen met de papiergrootte die in de envelop past. Natuurlijk hebben we nog meer formaten nette enveloppen, dus kies in het linker menu het formaat dat je zoekt.

Bestel luxe enveloppen bij EnveloppenGigant

Een nette envelop is bij ons snel besteld, want dat is eenvoudig, voordelig en razendsnel. Voor je het weet zijn de door jou bestelde zwarte enveloppen – en eventuele andere enveloppen – bezorgd op een locatie van je keuze. Bij een bestelwaarde van meer dan 100 euro, betaal je geen verzendkosten bij je bestelling zwarte enveloppen. En bij grote bestellingen geven we extra korting! In de meeste gevallen leveren wij direct uit voorraad, waardoor de bestelling de volgende dag al bezorgd wordt.