Toont alle 20 resultaten

Roze enveloppen
Schattig, zacht en bijzonder. Dat zijn de indrukken die de ontvanger heeft van jouw boodschap, al vóórdat hij de roze envelop in zijn handen überhaupt heeft geopend. Met een gekleurde envelop geef je een boodschap iets extra’s mee. Kleur maakt nieuwsgierig. Dat geldt zeker voor roze. Je vindt hier enveloppen in verschillende tinten roze, zoals baby roze en metallic roze. Het soort boodschap dat je verstuurt in de eerste kleur laat zich raden: een geboortekaartje of verjaardagskaart aan een (jonge)dame. Metallic roze is nog veelzijdiger in zijn toepassing. Daarin kun je vrijwel elk soort boodschap versturen, om zo voor extra attentiewaarde te zorgen.

Als je iets moois of belangrijks te zeggen hebt, zorg dan ook voor een verpakking die dat uitstraalt. Met een roze envelop zit je dan in de meeste gevallen wel goed.


Maten roze enveloppen

Zo’n prachtige roze envelop mag dan een hoge attentiewaarde hebben, maar je wil ook dat je boodschap er netjes in past. Kies daarvoor een roze envelop in de juiste afmetingen. Wij bieden er diverse aan, waaronder: A5 (15,6 x 22 cm), B6 (12,5 x 17,5 cm), C6 (11,4 x 16,2 cm), C7 (8,2 x 11,3 cm) en DL (11 x 22 cm) in zowel metallic als baby roze. In deze kleuren zijn ook diverse vierkante enveloppen verkrijgbaar.

Roze envelop bestellen

Zoek je de juiste combinatie van roze tint en afmeting? Gebruik daarvoor het filter links en plaats je bestelling. Als je dat voor 17.00 uur doet ontvang je jouw enveloppen meestal al de volgende dag. Dat geldt voor een enkele roze envelop en grotere bestellingen. Bij een bestelwaarde vanaf 100 euro betaal je géén verzendkosten. Ook hanteren we een extra lage stukprijs, naarmate je meer enveloppen bestelt.