Toont alle 10 resultaten

Paarse enveloppen
Niet alleen de inhoud van de envelop bepaalt hoe de boodschap overkomt op de ontvanger. Dat begint al met het moment dat deze de envelop met inhoud bekijkt en vasthoudt. Met een paarse envelop communiceer je een belangrijke en plechtige boodschap. Zo versturen veel mensen een rouwkaart in een paarse envelop, maar ook de aankondiging van een huwelijk kan prima in zo’n verpakking. Zoals bij elke gekleurde envelop geldt ook voor een paarse envelop dat deze meer opvalt en sneller de aandacht pakt van de ontvanger. Daarom is paars een goede kleur, ook als er geen bijzondere gelegenheid. Bijvoorbeeld om een verjaardagskaart in te versturen. Juist wanneer iemand veel kaarten ontvangt, valt jouw kaart extra op, alleen al vanwege de envelop waarin deze op de deurmat valt.


Maten paarse enveloppen

Minstens zo belangrijk als de kleur is de vraag of jouw boodschap straks goed in de paarse envelop past. Dat wil zeggen: zonder lelijke vouwen. Kies daarom voor een paarse envelop in de juiste maat. In paars hebben wij diverse maten beschikbaar, waaronder: A5 (15,6 x 22 cm), B6 (12,5 x 17,5 cm), C6 (11,4 x 16,2 cm), C7 (8,2 x 11,3 cm) en DL (11 x 22 cm). Wil je graag nog een extra bijzonderheid? Kies dan voor een vierkante paarse envelop. Deze vind je hier in de afmetingen 13x13, 14x14 en 15,5x15,5.

Bestel direct een paarse envelop

Jouw paarse envelop(pen) kan je morgen al in huis hebben. Bestel voor 17.00 alle enveloppen die je nodig hebt, dan heb je ze meestal al de volgende dag in huis. Precies in de gewenste hoeveelheid. Bij ons mag je al vanaf één enkele paarse envelop bestellen. Meer bestellen is natuurlijk wel voordeliger, want dan profiteer je van staffelkorting en eventueel ook van gratis verzending.