Toont alle 10 resultaten

Oranje enveloppen
Er zijn van die enveloppen die je écht niet kunt laten liggen. Die je meteen met een gevoel van grote nieuwsgierigheid vervullen. Dat is bij uitstek een effect van een oranje envelop op je deurmat vinden. Als jij dat gevoel aan een ander wil geven, verstuur je dus een boodschap in een oranje envelop. Die kleur past natuurlijk het beste bij een vrolijke en opgewekte boodschap. Ook voor uitnodigingen voor festiviteiten als Koningsdag of voetbalwedstrijden van Oranje past een oranje envelop natuurlijk bij uitstek. Misschien voelt dat een tikkeltje ouderwets, maar wat is er nou mooier dan een uitnodiging verpakt in prachtig oranje?

Of je gaat voor een oranje envelop of een andere kleur: een opvallende kleur maakt een boodschap persoonlijker. Zeker als deze een koninklijk tintje heeft.


Maten oranje enveloppen

Als je enveloppen bestelt is niet alleen de kleur van belang. Je moet natuurlijk ook het juiste formaat hebben. Dat is bij ons gelukkig geen probleem, want ook een oranje envelop bestel je hier in vrijwel elke gangbare maat. Je kiest uit A5 (15,6 x 22 cm), B6 (12,5 x 17,5 cm), C6 (11,4 x 16,2 cm), C7 (8,2 x 11,3 cm) en DL (11 x 22 cm). Ook een vierkante oranje envelop is bijzonder fraai. Deze bestel je in de afmetingen 13x13, 14x14 en 15,5x15,5.

Oranje envelop direct bestellen

Laat die prachtige oranje envelop niet liggen en zorg dat jij ‘m snel kunt verzenden. Wij helpen je daarbij door jouw bestelling ook snel bij jou te krijgen. Als je voor 17.00 uur bestelt, heb je jouw enveloppen meestal al de volgende dag. Of je er nou één oranje envelop bestelt, of een hele doos vol. In dat laatste geval hebben we nog wel wat leuke extra’s voor je. Vanaf 100 euro betaal je namelijk geen verzendkosten. Ook wordt elke envelop dankzij staffelkorting dan nóg voordeliger.