Resultaat 1–48 van de 151 resultaten wordt getoond

Gekleurde enveloppen
Gekleurde enveloppen: wie wordt er niet vrolijk van? Rood of blauw, rustig of flamboyant: in het assortiment van Enveloppengigant valt het allemaal te vinden. Gekleurde enveloppen hebben niet zonder reden een sterk effect, want in de meeste gevallen weet het extra op te vallen en voor een zekere, uitnodigende sfeer te zorgen. Wil je dus voor een verrassend effect gaan? Neem dan snel een kijkje in onze gekleurde collectie.


Persoonlijke gelegenheden

Gekleurde enveloppen passen goed bij gelegenheden in persoonlijke sferen. Denk hierbij aan verjaardagen, een geboorte of juist een uitnodiging voor een feest, zoals een jubileum. Wat je ook te vieren hebt, er is altijd een kleur die goed bij de stemming zal aansluiten. Heb je bijvoorbeeld net een baby’tje gekregen? Denk dan eens aan traditionele kleuren als roze en lichtblauw. Of, ga je binnenkort trouwen en ben je op zoek naar een stijlvolle envelop? Dan weet een crèmekleurig exemplaar daar perfect bij te passen. Heb je een bijzondere gelegenheid? Maak het extra speciaal met gekleurde enveloppen.

Zakelijke doeleinden

Hoewel je er misschien niet direct aan zou denken, kunnen gekleurde enveloppen ook voor zakelijke doeleinden gelden. Het lijkt wat ongebruikelijk, maar toch wordt er steeds vaker van de standaard witte envelop afgeweken. Kleuren kunnen namelijk voor een bepaald effect zorgen; iets dat zomaar in jouw voordeel zou kunnen werken. Wil je namelijk opvallen? Dan zal een witte envelop minder snel gepakt worden. Wel valt het je aan te raden rekening te houden met de zakelijke situatie, want niet overal past een knallende kleur. Wel kun je in dit geval voor een meer rustige tint kiezen.

Passend bij de gelegenheid

De gekleurde enveloppen kun je goed bij verschillende gelegenheden aan laten sluiten. Want, kleuren kunnen dan ook een zeker effect opwekken. Heb je een verjaardag ten tijde van het voorjaar? Denk dan eens aan het frisse lichtgroen. Geef je misschien een feestje of heeft je kaartje een romantische bestemming? Dan weet de rode kleur vast voor de juiste sfeer te zorgen. Daarnaast kun je jezelf door de seizoenen laten inspireren. Geef je namelijk een feestje in de winter? Dan weet een zachte winterkleur daar goed bij te passen. Of, denk aan vrolijke tinten wanneer de zon nog volop weet te schijnen…

Verschillende kleuren en formaten

Ons assortiment bestaat uit verschillende, gekleurde enveloppen. Zo kun je kiezen uit de meer felle kleuren, zoals rood, lichtblauw en lichtgroen, bijvoorbeeld voor feestelijke gelegenheden. Ga je liever voor een meer rustige uitstraling? Denk dan eens aan stijlvolle tinten als crème of grijs. Deze sluiten goed aan bij meer verfijnde doeleinden, zoals een huwelijk, maar ook voor een professionele uitstraling, geschikt voor zakelijke sferen. Daarnaast kun je bij Enveloppengigant uit meerdere formaten kiezen. Zo kun je voor een rechthoekig of juist een vierkant model gaan waarbij de groottes variëren van kleinere tot grote exemplaren. Waar rechthoekig sneller voor zakelijke doeleinden gebruikt wordt, past vierkant juist goed bij persoonlijke vieringen, zoals een verjaardag.

Betaalbare prijzen

Wat de gekleurde enveloppen van Enveloppengigant nog meer weet te kenmerken, is de hoge kwaliteit en het betaalbare gehalte. Deze producten worden dan ook van stevige materialen vervaardigd waardoor het geheel een verzorgde uitstraling heeft. En, dat een verzorgd pakketje niet duur hoeft te zijn, blijkt wel uit de betaalbare prijzen die je in ons assortiment terug zult vinden. Zo hoef je niet te veel uit te geven, maar krijg je er wel stevige kwaliteit voor terug.

Service

Ben je van plan gekleurde enveloppen te bestellen, maar weet je niet precies wat voor jouw gelegenheid geschikt zal zijn? Of, heb je een andere vraag? Dan is hulp snel nabij, want het team van Enveloppengigant staat graag voor je klaar. Niet alleen kun je de klantenservice benaderen, ook kun je vijf dagen per week chatten met de medewerkers om zo snel een antwoord op je vraag te krijgen. Of, bekijk eens de vraag-en-antwoord pagina, want wie weet staat daar je antwoord al tussen…