Toont alle 10 resultaten

Een envelop van goud: een feestje op de deurmat

Bij Enveloppengigant kun je allerlei kleuren enveloppen vinden. Kies bijvoorbeeld voor de gouden enveloppen. Geef je uitnodigingen een luxe uitstraling met de gouden enveloppen van Enveloppengigant. De goudkleur is opvallend op de deurmat, tussen alle witte brieven, kranten en folders. Leuk om te krijgen, maar ook leuk om te sturen. Ook voor een verjaardagskaart of gewoon een brief. Met een gouden envelop valt je kaart op. De envelop geeft een bijna koninklijke sfeer aan de post, dat maakt het extra bijzonder. Van alle kleurenopties, zijn de gouden enveloppen misschien wel het meest speciaal.


Kies het juiste formaat envelop

De gouden enveloppen zijn van 100 grams papier van kwaliteit. De glanzende gouden kleur is uniek en herkenbaar op de deurmat. De gouden enveloppen zijn in verschillende formaten verkrijgbaar. Wij raden je aan om een envelop te kiezen die 5 millimeter groter is dan je brief of kaart. Dus als je een kaart stuurt van 15 bij 15 centimeter, kies dan voor een envelop van 15,5 bij 15,5 centimeter. Dan weet je zeker dat alles past. Voor de gouden enveloppen zijn vijf verschillende formaten verkrijgbaar.

Formaten

Vierkante gouden enveloppen zijn verkrijgbaar in 13 x 13 centimeter, 14 x 14 centimeter en 15,5 x 15,5 centimeter. Ook is er een standaard C5 formaat gouden envelop van 16,2 bij 22,9 centimeter. Andere formaten met een meer rechthoekige vorm zijn 11,4 x 16,2 centimeter en 13,3 x 18,4 centimeter. De enveloppen zijn van glanzend goud. Ze hebben een coating van parelmoer. Met een gomrand kunnen ze dichtgemaakt worden. Dan blijft je brief of kaart veilig in de envelop zitten.

Snelle levering

Bestel je je gouden enveloppen voor vijf uur in de middag, dan worden ze diezelfde dag nog verzonden. In de meeste gevallen worden ze dan de dag daarna al bij jou thuis of op kantoor geleverd. Alle soorten post worden leuker met gouden enveloppen. Of het nu gaat om de verjaardag van je nichtje die graag een prinses wil worden, of gewoon een kaartje voor de leuk is. Je kunt ervan op aan dat jouw gouden envelop als eerste opengemaakt wordt van alle post die bij iemand binnenkomt.

Alles op een rijtje

De gouden enveloppen zijn dus van 100 grams kwaliteitspapier. De gouden kleur is een parelmoer coating die glanst op de deurmat of in een postvak. Met een gomrand kunnen de gouden enveloppen worden dichtgeplakt. Er zijn vijf formaten van de goudkleurige enveloppen verkrijgbaar bij enveloppengigant, waarvan drie vierkante vormen enveloppen en twee rechthoekige enveloppen. De enveloppen zijn ook verkrijgbaar in C5 formaat. Bestel ze voor 17 uur en ze worden vandaag nog verzonden.