Toont alle 16 resultaten

Kleine enveloppen

Kleine envelopjes voor kleine kaartjes

Een C7 envelop is een klein envelopje en geschikt voor het versturen van kleine kaartjes. De C7 enveloppen van Enveloppengigant zijn van 100 grams papier kwaliteit. Je maakt ze dicht met behulp van de gomrand. Het formaat van de enveloppen is 8,2 bij 11,3 centimeter en heeft een rechthoekige vorm. Als je voor vijf uur in de middag je enveloppen besteld, heb je ze meestal de volgende dag al in huis. De mini envelopjes zijn kleiner dan een standaard envelop of kaartje en ogen als een leuk kleinigheidje op de mat.


In verschillende kleuren

De kleine C7 enveloppen zijn verkrijgbaar in unieke kleuren. Voor het minste geld heb je een standaard gekleurde kleine envelop, bijvoorbeeld in wit of in een felle kleur. Daarnaast zijn er ook zwarte of grijze kleine envelopjes in dit formaat. Voor extra schattige post, kun je kiezen voor babyblauw, baby roze of zelfs lavendel als kleur. De creatieveling kan uit de voeten met de bruinachtig gekleurde kraft envelopje. Als je echt een kleine bijzondere envelop wil, zit je hier ook goed. Uniek onder de C7 enveloppen zijn de gouden en geribbelde kraft envelopjes.

Wat kan ik versturen met deze mini envelopjes

De kleine envelopjes zijn zeer geschikt om te gebruiken voor bijvoorbeeld cadeau kaarten en visitekaartjes. Gebruik de mini envelopjes om relatiegeschenkjes aan klanten of zaken partners te sturen. Voeg ze te toe aan bijvoorbeeld bestellingen en verras de ontvanger met een klein envelopje en een grootse inhoud.