Toont alle 16 resultaten

B6 enveloppen
Verstuur foto’s met B6 enveloppen
Bij enveloppengigant bestel je eenvoudig je B6 enveloppen in welke kleur jij ook maar wenst. De B6 enveloppen zijn 12,7 bij 17,5 centimeter en zijn zodoende geschikt voor standaard kaartjes of foto’s. Een standaard afdrukformaat voor foto’s is bijvoorbeeld 10 bij 15 centimeter, dus kunnen er in B6 enveloppen gemakkelijk meerdere foto’s verzonden worden. Of je nu een kaart of een foto verstuurt in dit formaat envelop, met een gekleurde envelop maak je de post nog feestelijker. Bestel je de enveloppen voor vijf uur ’s middags, dan heb je ze meestal de volgende dag al in huis.


Enveloppen in alle kleuren

De B6 enveloppen van enveloppengigant worden verkocht vanaf 13 cent per stuk. De maximale prijs per stuk is 27 cent. Er zijn veertien verschillende kleuren om uit te kiezen voor enveloppen van dit formaat. Hierbij hoort natuurlijk ook de standaard wit. De witte B6 enveloppen zijn samen met de bruinkleurige enveloppen het goedkoopst. Blauw en roze zijn er zowel in de lichtere babykleur als in metallic – leuk voor een geboortekaartje bijvoorbeeld. Ook is er een donkerdere blauwe B6 envelop.

Enveloppen van kwaliteit

Uniek in het assortiment zijn de geribbelde envelop, de gouden envelop en de zwarte envelop. Daarmee valt je post opvallend op de mat. Alle enveloppen zijn van een kwaliteit van 100 grams papier en hebben een gomrand waarmee ze dichtgemaakt kunnen worden. Met deze kwaliteit en sluiting kun je gerust je foto’s of kaart of wat dan ook op de post doen. Wat je in de envelop stopt blijft goed beschermd voor de reis naar het afleveradres.